Site icon TLIFE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θυμάται τις καλύτερες στιγμές που έζησε στην Νέα Υόρκη και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στους φίλους της! [pics,vids]

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, όπου και επέστρεψε από την Νέα Υόρκη, με αφορμή το Greece’s Next Top Model. Το γνωστό μοντέλο ζούσε για αρκετά χρόνια στις ΗΠΑ, όπου έκανε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modelling. Ωστόσο πλέον είναι εδώ και βιώνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία, όσο και την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της και δημοφιλή ράπερ, Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένη από την κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης, με την επιδημία του κορονοϊού. Η ίδια μένει σπίτι από την πρώτη στιγμή μακριά από τους συγγενείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, μέχρι όλα να τελειώσουν!

Το βράδυ του Σαββάτου, η κριτής του GNTM θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της από την παραμονή της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους κολλητούς της που έχει καιρό να δει!

«Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στους φίλους μου στην Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να μείνουμε θετικοί και να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής. Μείνετε σπίτι, να κάνετε υπομονή και σύντομα θα πάμε για ποδηλατάδα στην πόλη, θα ταξιδέψουμε, θα πάμε ξανά σε πάρτι, θα έχουμε τη δυνατότητα να γυμναστούμε μαζί, θα πάμε βόλτα και το μόνο μήνυμα που θα πρέπει να στείλουμε θα είναι είτε στους φίλους μας είτε στο ταξί. Δεν θα φοβόμαστε να ακουμπήσουμε αντικείμενα και κουτιά… Θα πηγαίνουμε στις παρελάσεις! Όσο για τώρα, θα απολαύσουμε τον ήλιο από τα σπίτια μας και θα είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε. Και μόλις τελειώσει αυτό θα διασκεδάσουμε με τον ελληνικό τρόπο και θα σπάσουμε πιάτα! Σας αγαπώ! Μείνετε ασφαλείς!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες όλα τα στιγμιότυπα από την Νέα Υόρκη και το Los Angeles:

© 2024 tlife.gr