Site icon TLIFE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει καθημερινά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό στο Pop Up! H όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο τους τελευταίους πέντε μήνες σχεδόν βρίσκεται στο τιμόνι της δικής της ψυχαγωγικής εκπομπής στον Alpha και η δουλειά της πραγματικά τη γεμίζει. Η Ηλιάνα, έχοντας στο πλευρό της τους κατάλληλους συνεργάτες, δίνει κάθε μεσημέρι τον καλύτερό της εαυτό και μέρα με τη μέρα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη.

Από την άλλη στην προσωπική της ζωή βιώνει τον απόλυτο έρωτα! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και ενάμισι χρόνο διατηρεί σχέση με τον δημοφιλή ράπερ Snik και μάλιστα συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη, έχοντας υιοθετήσει ένα πανέμορφο σκυλάκι, την Bella. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται στα καλύτερά της, καθώς όχι μόνο κάνει μια δουλειά που υπεραγαπά αλλά και γιατί κάθε απόγευμα επιστρέφει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Δημήτρη (το πραγματικό όνομα του Snik).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξυπνάει αρκετά νωρίς και πηγαίνει στο κανάλι κατά τις 8 το πρωί. Φυσικά δεν επιστρέφει κατευθείαν με το που ολοκληρωθεί η εκπομπή, αλλά μαζί με τους συνεργάτες της δουλεύουν σκληρά για την επόμενη ημέρα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την παρουσιάστρια του Pop Up έξω από τις εγκαταστάσεις του Alpha, κατά την επιστροφή της στο σπίτι. Η Ηλιάνα ήταν ντυμένη casual με αθλητικό style και… πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

© 2024 tlife.gr