Site icon TLIFE

Ηλίας Βρεττός: Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα!

Δύσκολες ώρες περνά ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Ο γνωστός τραγουδιστής ενεπλάκη την Καθαρά Δευτέρα σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλέυεται στο νοσοκομείο Metropolitan εδώ και αρκετές μέρες. Η διάγνωση των γιατρών ανέφερε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη, μηρό και χέρι και ήδη υπεβλήθη με επιτυχία σε διπλή χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή έκανε διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ενώ σήμερα αναμένεται να κάνει το πιο κρίσιμο χειρουργείο για το κάταγμα στη λεκάνη. “Κερδίσαμε ΠΑΡΕΑ την πρώτη μάχη χθες (σ.σ Παρασκευή)… Πάμε τώρα να κερδίσουμε ΠΑΡΕΑ και την επόμενη, της Δευτέρας! Τα χιλιάδες «αγγελάκια» σας είναι συνεχώς γύρω μου και μέσα μου και με κάνουν… ΔΥΝΑΤΟ !!! Σας ευχαριστώ που μου τα στέλνετε…”, έγραψε στο Instagram ο Ηλίας Βρεττός μια μέρα μετά το χειρουργείο, ενώ και σήμερα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Παναγίας Βρεφοκρατούσας γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Πάμε γερά!!!”.

 

 

Πώς έγινε το τροχαίο

Ο τραγουδιστής ήταν αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έτσι ζήτησε από τη φίλη του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όλα έδειχναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφτασε στην παραλιακή στο ύψος του ξενοδοχείου “London”.

Εκεί, όπως περιέγραψαν τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Σοφία Φυρού, ένα λευκό βανάκι που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τους “έκοψε” το δρόμο με αποτέλεσμα η οδηγός να κάνει αριστερά.

Οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος και το αυτοκίνητο να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.

Ευτυχώς, τόσο η οδηγός όσο και ο Ηλίας Βρεττός που καθόταν στο σημείο όπου το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο, φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

© 2024 tlife.gr