Site icon TLIFE

Ινδία: Ο χλιδάτος γάμος του Anant Ambani με την Radhika Merchant που κόστισε 250 εκατ. λίρες – Καλεσμένη ακόμη και η Kim Kardashian

Από λάμψη και χλιδή χαρακτηρίζεται ο γάμος της χρονιάς στην Ινδία, με παγκόσμιες προσωπικότητες, μεγιστάνες και πολιτικούς να δίνουν το παρών στις εκδηλώσεις.

Μετά από επτά μήνες φαντασμαγορικών pre-wedding εορτασμών σε όλο τον κόσμο ο Anant Ambani, ο γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, παντρεύτηκε την κληρονόμο Radhika Merchant σε μια τελετή γεμάτη χλιδή και λαμπερούς καλεσμένους.

Ο γάμος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα διεθνή media κόστισε 250 εκατομμύρια λίρες και έγινε στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων «Jio World Convention Centre» στη Βομβάη και στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο της οικογένειας, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο στο κόσμο, μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η νύφη στην κυριολεξία λάμπει, καθώς φοράει με ένα βαρύ κρεμ και κόκκινο ινδικό νυφικό – που ονομάζεται lengha και είναι στολισμένη με κοσμήματα και μια μαντίλα με χάντρες.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους γύρω από το χώρο.

Δες φωτογραφίες:

Το παρών έδωσαν η ινδικής καταγωγής ηθοποιός Priyanka Chopra με τον σύζυγό της Nick Jonas αλλά και η Kim Kardashian με την αδελφή της, Khloe, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

 

 

Καλεσμένη στον γάμο και η Nicky Hilton.

Ο Μουκές Αμπάνι, με καθαρή περιουσία $116 δισ., κατατάσσεται στην 9η θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Ο γιος του, Ανάντ επιβλέπει την επέκταση του ομίλου στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την πράσινη ενέργεια και διευθύνει ένα κέντρο διάσωσης ζώων έκτασης 3.000 στρεμμάτων στο Τζαμναγκάρ, τη γενέτειρα της οικογένειας. Ο πατέρας της νύφης Βιρέν Μέρτσαντ είναι διευθύνων σύμβουλος φαρμακευτικών εταιρειών και η μοναδική του κόρη είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της Encore Healthcare σύμφωνα με τη Vogue.

Φωτογραφίες: Reuters

© 2024 tlife.gr