Site icon TLIFE

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην τελευταία της ανάρτηση – «Λυπάμαι εσάς τους θλιβερούς τύπους»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο της σκυλάκι, η Μπαλού.

Η παρουσιάστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε την τετράποδη φίλη της, ωστόσο κάτω από αυτή την ανάρτηση έκαναν κάποια κακεντρεχή σχόλια, στα οποία η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε με ένα instastory.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα μηνύματα και τις κλήσεις -που δεν απάντησα ποτέ- γιατί δε ήμουν σε (δια) θέση να το κάνω. Ευχαριστώ. Εσάς που γνωρίζετε το Μπαλουδάκι μου αλλά κι εσάς που είστε αληθινά άνθρωποι και στείλατε την αγάπη. Το εκτιμώ απεριόριστα.

Τώρα εσάς τους μικρόψυχους, κακόψυχους, θλιβερούς τύπους, που επιλέξατε να μολύνετε το προφίλ μου και ειδικά την κύκνεια ανάρτηση με το πλασματάκι μου με ό,τι ανοησία σας κατέβηκε, σας λυπάμαι! Κάπου έλεος και κάπου ντροπή (σας). Αλλά ποιος σας υπολογίζει; Αυτό κι αν είναι θλιβερό.

Πήρα το χρόνο μου έστω και λίγο. Τον είχα ανάγκη. Επανέρχομαι. Τι κουβαλάει καθένας την ψυχή του, είναι κάτι που δεν ορίζεται από την social ζωή του. Το μόνο βέβαιο. Προχωράμε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

© 2024 tlife.gr