Site icon TLIFE

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν σταματά να γυμνάζεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες, βίντεο

Τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία επέλεξε να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση μόλις χθες 8/1 μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. (διάβασε εδώ ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου, Κωνσταντίνος Δανιάς)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά η Ιωάννα Μαλέσκου με τις ευχές να “πέφτουν βροχή“. (δες εδώ την πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με φουσκωμένη κοιλιά)

Σήμερα, και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δυο stories στα οποία τη βλέπουμε να κάνει pilates αποδεικνύοντας πως η αγάπη της για τη γυμναστική εξακολουθεί να υπάρχει και δεν σταματά να προσέχει τη φυσική της κατάσταση παρότι βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου από την ώρα που κάνει τη γυμναστική της.

© 2024 tlife.gr