Ιωάννα Μαλέσκου: Στο λούνα παρκ με την κόρη της – Το μακροσκελές μήνυμα μετά το δυστύχημα στην Χαλκιδική

Ένα μαγικό καλοκαίρι περνάει η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της! Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε την μικρή και μαζί βρέθηκαν σε ένα λούνα παρκ για να περάσουν διασκεδαστικές στιγμές.

Αφού συνέβη όμως το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική, το οποίο κόστισε τη ζωή ενός 19χρονου αγοριού, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με την κόρη της και αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό συμβάν.

«Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ. Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική. Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δε νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο. Κρατάω όμως αυτή τη γλυκιά στιγμή και ανάμνηση, βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη μου. Και επειδή το Instagram για μένα, είναι και μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ξεχωριστών στιγμών της ζωής μου, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164