Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η άφιξη στα δικαστήρια – Σήμερα οι μαρτυρίες των γιατρών της

Στις 8.45 η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών στην τρίτη δικάσιμο για την επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόταν από τον έναν εκ των δύο δικηγόρων της, τον κ. Αλεξανδρή.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί.

Σήμερα αναμένονται οι καταθέσεις των γιατρών της. Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι και η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου, παρούσα την πρώτη ημέρα της δίκης στο δικαστήριο. Η γιατρός, που έχει αναφερθεί σε δηλώσεις της στην μάσκα που είναι αναγκασμένη να φορά η Ιωάννα επί πολλές ώρες την ημέρα για να πιέζονται οι ουλές στο πρόσωπο της, θα δώσει την πλήρη εικόνα για την κατάσταση που ήταν η 36χρονη και για τους κινδύνους που ακόμη αντιμετωπίζει.

Οι γιατροί αναμένεται να αναδείξουν την κατάσταση που παρέλαβαν την τραυματισμένη Ιωάννα, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί το κατά πόσο η δράστρια σκόπευε να δολοφονήσει το θύμα της.

«Της έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως ο δρόμος είναι μακρύς, τα αποτελέσματα θα είναι ό,τι μπορούμε καλύτερο. Παλεύουμε με το αφτί, δεν υπάρχει πτερύγιο αλλά ένας ακουστικός πόρος, μπήκαμε στο χειρουργείο και προσπαθήσαμε να το ανοίξουμε γιατί διαφορετικά θα έχει πρόβλημα στην ακοή, έχουμε το μάτι που πρέπει να είναι καλυμμένο, έχουμε τον τράχηλο που ρικνώνεται, της κάναμε λιπομεταφορά, χρησιμοποιήσαμε αυξητικούς παράγοντες από το αίμα της για την βελτίωση των ουλών. Χρησιμοποίησαμε βλαστοκύτταρα… Είναι πολλά αυτά που έγιναν και θα γίνουν»

Η 37χρονη δράστρια κατέφθασε στα δικαστήρια, λίγη ώρα μετά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164