Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξέγνοιαστες διακοπές με τις φίλες της – Ο ξέφρενος χορός σε βραδινή έξοδο

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια, φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να απολαύσει τις διακοπές της και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την παρέα της, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των γιατρών.

Η ίδια προσπαθεί να μη χάνει τη θετική της ενέργεια και το χαμόγελό της, για αυτό φροντίζει να κάνει την κάθε στιγμή μοναδική.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί, χωρίς να αποκαλύπτει ποιο είναι, ενώ στην παρέα της βρίσκεται και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της ενώ την έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος.

Παρόλο που βρίσκεται σε διακοπές, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν ξεχνά ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους, για αυτό φροντίζει να δημοσιεύει καθημερινά στα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 15/5 μάλιστα, ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου χορεύει μαζί με τις φίλες της, πιο χαρούμενη από ποτέ.

Μαζί της βρίσκεται και η αγαπημένη της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ και οι δυο τους παραδίνονται στους ρυθμούς των τραγουδιών, χαμογελούν και χορεύουν ξένοιαστες.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164