Site icon TLIFE

Ιωάννα Σιαμπάνη: Οι δυσκολίες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και ο κορονοϊός – «Τρόμαξα πολύ, ήταν ψυχοφθόρο»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Σιαμπάνη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη θέλησε να κάνει ένα Q&A, για να απαντήσει στους ακόλουθούς της στις ερωτήσεις που δέχεται για την εγκυμοσύνη της.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αποκάλυψε πως έμαθε ότι είναι έγκυος, περιέγραψε τους πρώτους δύσκολους 3 μήνες της κύησης, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορονοϊό ενώ ήταν έγκυος.

Είχε δύσκολη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα;

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

Έχεις περάσει κοβιντ; Από την αρχή της πανδημίας εννοώ;

Πέρασα κόβιντ το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τρόμαξα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναπεράσει, ευτυχώς όμως ήταν τα ήπια συμπτώματα. Είχα κόπωση για αρκετό καιρό μετά.

Πώς το κατάλαβες ότι είσαι έγκυος;

Είχα καθυστέρηση και έκανα τεστ.

© 2024 tlife.gr