Site icon TLIFE

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Νέα δημόσια εμφάνιση λίγο πριν γίνουν γονείς

Με μεγάλη ανυπομονησία και λαχτάρα περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ η πρόταση γάμου έγινε από την επιχειρηματία ανήμερα των γενεθλίων της αγαπημένης του. Οι δυο τους, προτίμησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από κάμερες και φωτογράφους δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media.

Πρόσφατα το νιόπαντρο ζευγάρι πραγματοποίησε μια νέα δημόσια εμφάνιση και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

Η εγκυμονούσα και ο σύζυγός της διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους καλλιτέχνη και την παρέα τους, η Ιωάννα Σιαμπάνη όμως παρέμεινε καθιστή καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, καθώς δεν πρέπει να κουράζεται.

Στο τέλος της βραδιάς, το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και όπως βλέπεις η κοιλίτσα της Ιωάννας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει περισσότερο.

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr