Site icon TLIFE

Ιωάννα Τούνη: 8+1 φορές που βρέθηκε στο επίκεντρο και προκάλεσε αντιδράσεις

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί πλέον μια από τις πιο πετυχημένες influencers της χώρας. Η ίδια ωστόσο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των media και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη πέρασε σε άγνωστες αποκαλύψεις για τη ζωή της, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε για τις σχέσεις με τον πατέρα της: «Δεν ήταν ο γάμος ή η αναγνώριση του παιδιού κάτι που τον εξέφραζε ως άνθρωπο. Έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες. Η μία αδερφή είναι στην Ολλανδία και έναν αδερφό στη Σουηδία. Είχε περίεργες σχέσεις με αυτά τα παιδιά. Τον έχω γνωρίσει στην Γ’ Δημοτικού. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τη σχέση μας. Ο μπαμπάς δεν μου έλειψε».

 

Η Ιωάννα Τούνη στο My Style Rocks – Η στιγμή που θέλει να ξεχάσει

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ αποτέλεσε την αφετηρία για τα όσα ακολούθησαν γύρω από τη δημόσια εικόνα της. Η Ιωάννα Τούνη ξεχώρισε από την πρώτη της μέρα στο My Style Rocks στο οποίο αρκετές φορές βρέθηκε «απέναντι» από τις συμπαίκτριές της.

Η πιο άβολη στιγμή, το καθόλου αστείο σχόλιο στην συμπαίκτριά της, Σοφία Λεοντίτση:

Ωστόσο η πορεία της στο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με επιτυχία μιας και η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks. Μπορεί να μην τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποχώρησε ωστόσο έχοντας μια νέα κολλητή στο πλευρό της. Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Από κολλητές, δυο ξένες

Μετά το τέλος του My Style Rocks είδε του followers της να αυξάνονται σε χρόνο – ρεκόρ. Η ίδια αποφασίζει να χρησιμοποιήσει πιο έξυπνα την απήχησή της στα social media ξεκινώντας αρχικά το δικό της eshop. Στο πλευρό της και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία συμμετείχε ενεργά στα social media της Ιωάννας, μέσα από συνεργασίες, διαγωνισμούς και φωτογραφίσεις.

Οι δύο πρώην παίκτριες του My Style Rocks ήταν αχώριστες, μέχρι τη στιγμή που ξέσπασαν οι πρώτες φήμες για την απουσία της μιας στο πλευρό της άλλης.

Η Ιωάννα Τούνη σπάει τη σιωπή της με ανάρτηση – κόλαφο ξεκαθαρίζοντας τον λόγο που έδωσε τέλος στην φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες…

Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται», ήταν το κείμενο της Ιωάννας Τούνη.

Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μετά από πολλούς μήνες, η Βρισηίδα Ανδριώτου σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Open απαντά για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχω την προσωπικότητα μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση γούστο της και καπέλο της, μπράβο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα».

Ιωάννα Τούνη – Revenge Porn

Το καλοκαίρι του 2020 η Ιωάννα Τούνη δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων και ερωτήσεων, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ροζ βίντεο που φέρει το όνομά της. Πρόκειται ίσως για την πιο δύσκολη στιγμή της, όταν ξαφνικά αποφασίζει για λίγο να απομονωθεί, επιστέφοντας πανέτοιμη να δώσει εξηγήσεις. Η Ιωάννα “σπάει”, δακρύζει και ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια μέσα από ένα βίντεο που γίνεται viral στο youtube…

Ωστόσο το θέμα με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη επανέρχεται στην επικαιρότητα ενάμιση χρόνο μετά, για λόγους τους οποίους θα δείτε παρακάτω. 

Ιωάννα Τούνη – Η δήλωση για τα 800 ευρώ και ο σάλος στα social media

 

Κάνοντας δηλώσει στη Σάσα Σταμάτη για τη νέα γενιά εν μέσω πανδημίας, η Ιωάννα Τούνη δηλώνει: «Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την πρώην παίκτρια του My Style Rocks πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown.

Ιωάννα Τούνη – «Έχω πάει με γυναίκα»

Το 2021 η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της, μια ζωή την οποία και αποφασίζει να αφηγηθεί στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Nitro που επανακυκλοφορεί.

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν», παραδέχεται η Ιωάννα Τούνη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ιωάννα Τούνη – «Πόλεμος» εναντίον της για τη δήλωση στους Παξούς

Το ίδιο καλοκαίρι, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται για Σαββατοκύριακο στους Παξούς με την παρέα της. Προς έκπληξή της μάλιστα, εκεί διαπιστώνει πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε σχετικά ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας το παράπονό της….


«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο instagram.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την Ιωάννα Τούνη πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown.

 

 

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ένας… μυστικός έρωτας

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού οι φήμες που ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ζευγάρι, είχαν φουντώσει. Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις τους από διακοπές σε κοινούς προορισμούς και ξενοδοχεία, στις οποίες απέφευγαν ωστόσο να δείξουν κοινές τους φωτογραφίες.

Η επιβεβαίωσε ήρθε μέσω instagram όταν η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την  πιο τρυφερή της φωτογραφία από το ερωτικό καλοκαίρι δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

 

Παρουσιάστριες Vs Ιωάννα Τούνη

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day σε δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη ρώτησε για τον τιμοκατάλογο του Instagram που είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά και τις αμοιβές της σχετικά με τα post στον λογαριασμό της. Εκείνη τότε απάντησε: «Γιατί δεν ρωτάς στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσα παίρνει».

Κάτι αντίστοιχο αντίστοιχο συνέβη και με δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Ρωτήστε την Καραβάτου πόσα παίρνει για τις δημοσιεύσεις στα social media».

Ιωάννα Τούνη – Ο Φιντιρίκος,  ο Γκιώνης, το βίντεο και το ξέσπασμα στο instagram

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη βίωσε μια από τις πιο έντονες στιγμές της. Όλα ξεκίνησαν όταν ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης μέσα από ανάρτησή του ανέφερε στο όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντρικου δηλώνοντας πως εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός επιχειρηματίας αμέσως διέψευσε τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια μάλιστα οι κατηγορίες κατά του επιχειρηματία τον παρουσίαζαν και ως υπεύθυνο για τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη. 

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη βλέποντας όσα γράφονται και ακούγονται γύρω και αφορούν την ίδια, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γνωστοποιώντας για πρώτη φορά το όνομα του άντρα που ανέβασε στο διαδίκτυο το ροζ βίντεο, διαψεύδοντας τα όσα ακούστηκαν για τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω η Ιωάννα Τούνη συνάντησε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην πιο διαφορετική της συνέντευξη

Οι δηλώσεις για τη μητέρα της: «Όταν το είδε συμπεριφέρθηκε ως μαμά. Δε μπορώ να διανοηθώ σε πόσο χειρότερη θέση θα βρισκόμουν, αν μου γυρνούσε την πλάτη και μου έλεγε ότι την έχω ρεζιλέψει. Είναι δίπλα μου και συνεχίζει να είναι (…)

Φυσικά και θύμωσα μαζί του που με άφησε σε μία δύσκολη κατάσταση γιατί τότε έτρεχα σε δικηγόρους και παράλληλα η μαμά μου έμπαινε για ένα μεγάλο χειρουργείο. Έχει καρκίνο η μαμά μου εδώ και λίγα χρόνια. Ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον άνθρωπο», παραδέχτηκε η Ιωάννα Τούνη.

Το βράδυ του βίντεο και το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

«Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Δε γνώριζα σε ποιον ανήκει το σπίτι. Αυτό έγινε 23 Ιουλίου του 2017. Το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής θεωρείται το πιο κοσμικό. Εκείνο το βράδυ έμεινα σε ένα άγνωστο σπίτι για μένα. Αργότερα έμαθα πως όντως ήταν το σπίτι του Φιντιρίκου. Εμένα με πήγε ο Μ. με άφησε και ντύθηκε και βγήκε για να πάει σε ένα κλαμπ.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 

© 2024 tlife.gr