Site icon TLIFE

Ιωάννα Τούνη: Αγκαλιά με τον γιο της Πάρη σε παραλία της Μυκόνου – Φωτογραφία

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε το καλοκαιρινό της tour μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη! Η οικογένεια μετρά ήδη αρκετές αποδράσεις για το φετινό καλοκαίρι, με τη γνωστή influecner να μοιράζεται καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παραμονή της στη Μύκονο. Με κίτρινο μπικίνι και έχοντας αγκαλιά τον γιο της, η γνωστή influecner πόζαρε από την παραλία, ενώ οι followers ξεκίνησαν να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση με τον μικρό Πάρη.

Η εξομολόγηση για το καθημερινό της πρόγραμμα

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεo της στo Instagram η Ιωάννα Τούνη είχε εξομολογηθεί πως προσπαθεί καθημερινά να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμά και στις εξόδους της, αφού ο γιος της βρίσκεται διαρκώς υπό την επίβλεψή της.

«Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και να τρέχω συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

 

© 2024 tlife.gr