Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στο Tik Tok με τις πανάκριβες αγορές της – «Θέλει κάποιος να μου πει πού τα βρίσκει τόσα χρήματα;»

Στην Αμερική ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε νέες εμπειρίες από το ταξίδι της μέσα από το instagram και το Tik Tok.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, η γνωστή influecner ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30%  οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια. 

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί». 

 

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο; #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

 

Ιωάννα Τούνη – Αντιδράσεις στο Tik Tok για τις νέες της αγορές

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε την αλληλεπίδραση των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

Αρκετοί από τους followers της κατέκριναν το απόσπασμα την ώρα που τόσοι συνάνθρωποί μας καθημερινά «παλεύουν» για τα βασικά αγαθά. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης για την Ιωάννα Τούνη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια χρόνια.

Δες μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok:

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164