Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε ότι θα γίνει νονά – «Ο Πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το απόγευμα του Σαββάτου 8/9 βρέθηκαν στο Gender reveal πάρτι που διοργάνωσε η κολλητή φίλη της influencer, Ντόρις.

Η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη προσκάλεσε όλους τους φίλους της για να μάθουν το φύλο του μωρού που θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο. Η Ντόρις μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη περιμένουν κοριτσάκι και την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

Όλη η παρέα ενθουσιάστηκε που η καλή τους φίλη θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ότι θα βαφτίσει το μωρό μαζί με τις άλλες δύο κολλητές της, την Στέλλα και τη Λένια.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας συγκινήθηκε όταν έμαθαν το φύλο του μωρού και ανέφερε πως ο Πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδερφή!

@j.touni @Ntorisilektra ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσα μας Σαγαπώ!!! (P.S: Ο πάρης θα αποκτήσει πνευματική αδελφή) #fyp #foryou #viral #genderreveal #itsagirl ♬ original sound – Ioanna Touni

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164