Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει γιατί «εξαφανίστηκε» από τα social media – «Χρειαζόμουν να ηρεμήσω λίγο ουσιαστικά»

Στην Χαλκιδική πέρασε το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της, Πάρη με αφορμή τον γάμο μιας παιδικής της φίλης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, την Κυριακή η γνωστή Influencer δεν έβαλε κανένα στιγμιότυπο στα social media με συνέπεια να ανησυχήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι και να της στείλουν γιατί εξαφανίστηκε.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Instagram και αποκάλυψε ότι έδωσε ρεπό στον εαυτό της και απόλαυσε τη μέρα στη θάλασσα μαζί με τον Πάρη και τους φίλους της.

«Σας είπα ότι το τελευταίο διάστημα συμβαίνει η απόλυτη ανακατωσούρα στη ζωή μου, οπότε χθες Κυριακούλα είπα να μου δώσω μια μέρα ρεπό. Πέρασα όλη μέρα στη θάλασσα, δεν έπιασα κινητό σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για να μιλήσω λίγο με τον Δημήτρη και να δείξω το μωράκι, κατάλαβες. Λίγο χαλάρωσα, είμαι καλύτερα οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε ωραία, με διάθεση και ενέργεια την εβδομάδα μας» λέει η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

«Χθες πέρασα – για πρώτη φορά – όλη τη μέρα σε μια παραλία Χαλκιδική με τον Πάρη, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου με το κινητό… Χρειαζόμουν να ηρεμήσω λίγο ουσιαστικά, πράγμα που δεν κάνω ποτέ…» γράφει η γνωστή Influencer.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164