Ιωάννα Τούνη: Δεν έχουν τέλος τα ταξίδια για την influencer – Μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη σειρά έχει η Κέρκυρα

Ακόμη ένα ταξίδι απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη, στην Κέρκυρα αυτή τη φορά.

Τα ταξίδια άλλωστε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή της Ιωάννας Τούνη. Σε κάθε ευκαιρία η Influencer φροντίζει να ταξιδεύει είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό, ενώ το πιο συχνό δρομολόγιο που κάνει είναι το Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως. Το δρομολόγιο αυτό άλλωστε είναι αναπόφευκτο μιας και η Ιωάννα Τούνη λόγω του γιου της, του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, πρέπει να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις δυο πόλεις.

Η ίδια πολλές φορές μάλιστα αυτοτρολάρεται λέγοντας πως η βαλίτσα της βρίσκεται πάντα στην είσοδο του σπιτιού της αφού μέχρι να την αδειάσει θα πρέπει πάλι να τη γεμίσει για το επόμενο ταξίδι. 

Το φετινό καλοκαίρι πέρα από το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη έχει ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ πραγματοίησε και μια εξόρμηση στη Σαντορίνη.

Τώρα, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο Ιόνιο, κι έτσι βρέθηκε στην Κέρκυρα μαζί με τους καλούς της φίλους και τον γιο τους Πάρη, ενώ εκεί ταξίδεψε από την Αθήνα για να τους συναντήσει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164