Site icon TLIFE

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επιστροφή στην Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους – Βίντεο

Πριν από μια εβδομάδα ακριβώς, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έζησαν το πιο όμορφο θαύμα της ζωής τους, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Η γνωστή influencer γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Δευτέρα 9/1 και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Μάλιστα, επτά ημέρες μετά η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να ταξιδέψουν για την Αθήνα και στο δεύτερο σπίτι που θα μεγαλώσει ο μικρός τους πρίγκιπας.

Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκαλύπτει πως πλέον η Ιωάννα Τούνη και ο γιος τους βρίσκονται μαζί του στην πρωτεύουσα.

«Γυρίσαμε Αθήνα και σιγά σιγά αλλάζει το σπίτι!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Να σου θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως ο μικρός θα έχει δύο δωμάτια, ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη.

 

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη σχετικά με τη γέννα.

© 2024 tlife.gr