Site icon TLIFE

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στιγμές χαλάρωσης στην Σαντορίνη με τον γιο τους, Πάρη

Συνεχίζουν τις διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους Πάρη! Η οικογένεια μαζί με φίλους βρέθηκε στη Σαντορίνη όπου και θα περάσει τα επόμενα 24ωρα.

Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, αφού και στο παρελθόν, η Influencer και ο σύντροφός της έχουν βρεθεί αρκετές φορές στη Σαντορίνη.

Φτάνοντας στο νησί, η Ιωάννα Τούνη έκανε room tour δείχνοντας στους followers της τη σουίτα που επέλεξαν για τη διαμονή τους, στην οποία στον εξωτερικό χώρο υπάρχει το τζακούζι με φόντο το απέραντο γαλάζιο. 

 

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε βίντεο από τις στιγμές στην παραλία με τον γιο της, Πάρη να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο.

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα σχέδια για ταξιδιωτική εκπομπή

Σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως ξεκινά προετοιμασίες για να γυρίσουν ταξιδιωτική διαδικτυακή εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Τώρα το ξεκινάμε, το βλέπουμε ακόμα σαν ιδέα. Ο Δημήτρης έχει πάρει το βαν, οπότε θα δούμε τι θα δούμε. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Δεν έχω σκεφτεί κάτι τηλεοπτικό για να ασχοληθώ, αν νιώσω ότι υπάρχει κάποια πρόταση που ταιριάζει στην Ιωάννα, θα το σκεφτώ, αλλιώς δεν έχω και κανέναν καημό να μπω στο γυαλί», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την Σαντορίνη με τον γιο του:

 

 

© 2024 tlife.gr