Site icon TLIFE

Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι το σώμα της δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Εντελώς διαφορετική είναι εδώ και η δύο μήνες η καθημερινότητας της Ιωάννας Τούνη, καθώς έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της.

Από την ημέρα που η γνωστή influencer γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν περάσει δύο μήνες ακριβώς. Η τρυφερή μανούλα έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού της, ενώ σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της ως νέα μαμά.

Το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει και σε κάποιες δραστηριότητές της και μία από αυτές είναι και το γυμναστήριο. Η γνωστή influncer μάλιστα, πριν από λίγες ώρες θέλησε μέσα από τα stories της στο Instagram να μα δείξει την αλλαγή στο σώμα της, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει εντατικά να γυμνάζεται.

Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε με ένα τοπάκι και μια φόρμα και έδειξε στους ακολούθους της την κοιλιά της, στην οποία όπως είπε υπάρχει ακόμα χαλαρότητα και για αυτό χρησιμοποιεί κρέμες για σύσφιξη.

Πριν λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει στο Instagram πως έχει χάσει 8 κιλά, ενώ της απομένουν ακόμα άλλα 6, για να επανέλθει στο βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος

© 2024 tlife.gr