Ιωάννα Τούνη: Ξανά στο στόχαστρο με την ανάρτηση για την τουρκική σημαία! Όλες οι φορές που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των media! Με αφορμή το ταξίδι της στην Καππαδοκία, η γνωστή influencer μοιράστηκε στο instagram σχετικές φωτογραφίες, ανάμεσα σε αυτές και το στιγμιότυπο με την τουρκική σημαία να κυματίζει.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν δίστασαν να την αποδοκιμάσουν στα σχόλια που ως Ελληνίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σημαία της Τουρκίας.

Μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτησή της παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1:

Ιωάννα Τούνη – Οι αγορές στην Αμερική

Τον περασμένο Μάιο η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Αμερική όπου και μοιράστηκε νέες εμπειρίες μέσα από το instagram και το Tik Tok.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, η γνωστή influecner ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30%  οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.  Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια. Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί». 

 

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

 

 

 

Ιωάννα Τούνη – Revenge Porn

Το καλοκαίρι του 2020 η Ιωάννα Τούνη δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων και ερωτήσεων, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ροζ βίντεο που φέρει το όνομά της. Πρόκειται ίσως για την πιο δύσκολη στιγμή της, όταν ξαφνικά αποφασίζει για λίγο να απομονωθεί, επιστέφοντας πανέτοιμη να δώσει εξηγήσεις. Η Ιωάννα “σπάει”, δακρύζει και ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια μέσα από ένα βίντεο που γίνεται viral στο youtube…

Ιωάννα Τούνη – «Πόλεμος»  για τη δήλωση στους Παξούς

Το ίδιο καλοκαίρι, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται για Σαββατοκύριακο στους Παξούς με την παρέα της. Προς έκπληξή της μάλιστα, εκεί διαπιστώνει πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε σχετικά ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο instagram.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την Ιωάννα Τούνη πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown.

 

 

Παρουσιάστριες Vs Ιωάννα Τούνη

Το 2021 η Ιωάννα Τούνη κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day ρωτήθηκε για τον “τιμοκατάλογο” της στο Instagram που είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά και τις αμοιβές της σχετικά με τα post στον λογαριασμό της. Εκείνη τότε εκφράζοντας την ενόχλησή της απάντησε: «Γιατί δεν ρωτάς στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσα παίρνει».

Κάτι αντίστοιχο αντίστοιχο συνέβη και με δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου: «Ρωτήστε την Καραβάτου πόσα παίρνει για τις δημοσιεύσεις στα social media», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Ο δημόσιος θηλασμός 

Το καλοκαίρι του 2023 η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα πρώτα της ταξίδια με τον γιο της, βρέθηκε στο Παρίσι όπου και θήλασε τον μικρό της έξω από ένα cafe. Η σχετική ανάρτηση της Influencer προκάλεσε ποικίλα σχόλια για το θέμα του δημόσιου θηλασμού.

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε:

Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164