Ιωάννα Τούνη: Νέο ταξίδι μαζί με τον γιο της στη Βουδαπέστη – Οι εικόνες και τα απρόοπτα

Η Ιωάννα Τούνη εκτός από μια full time μητέρα, είναι και μια επαγγελματίας και παρόλο που ο γιος της είναι αρκετά μικρός ακόμη, εκείνη φροντίζει να συνδυάζει μητρότητα και δουλειά με τον καλύτερο τρόπο.

Η γνωστή influencer ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω των επιχειρήσεών της εκεί, πρέπει για κάποιο διάστημα να μένει εκεί. Οι δουλειές για την Ιωάννα Τούνη όμως, δεν περιορίζονται μόνο μέχρι την συμπρωτεύουσα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει να ταξιδέψει σε κάποιο μέρος είτε σε Ελλάδα είτε σε εξωτερικό για τις καθιερωμένες φωτογραφήσεις του brand της.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη και μαζί με τις συνεργάτιδές της αλλά και τον μικρό Πάρη ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη, για να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφιση με τη νέα συλλογή των Χριστουγέννων.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως κάθε φορά, μοιράστηκε κάθε στιγμή του ταξιδιού της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα μέχρι χθες δεν πήγαιναν όπως τα περίμεναν.

Το κρύο, η βροχή και η συνεχής αλλαγή των καιρικών συνθηκών δυσκόλεψαν τόσο την ίδια όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα που προσπάθησαν να φωτογραφηθούν, ενώ η ίδια παράλληλα εκτελούσε και τα οικογενειακά της καθήκοντα, αφού δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό τον γιο της.

Στα διαλείμματα της δουλειάς, η Ιωάννα Τούνη με την υπόλοιπη ομάδα, απόλαυσαν τις βόλτες τους στην πανέμορφη πόλη, ενώ δεν παραλείπουν να φωτογραφηθούν σε κάθε εντυπωσιακό αξιοθέατο που επισκέπτονται. 

Δες τις φωτογραφίες

@j.touni Και κάπως έυσι πήγε το ταξίδι μας στην Βουδαπέστη για χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση BUBBLEGUN #vlog #fyp #foryou #jtouni #touni #CapCut #viral #shootingtime @Bubblegun ♬ original sound – Ioanna Touni

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164