Ιωάννα Τούνη: Προσεχώς μαμά! Όλες οι εμφανίσεις της με φουσκωμένη κοιλιά – Δίπλα της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στον μήνα που θα φέρει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μπήκε η Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του γιου τους.

Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο instagram, η influencer ανέφερε: «Οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα. Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ιωάννα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς, περνώντας αρκετό χρόνο με τη σύντροφό του, η οποία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης βρισκόταν μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ιωάννας Τούνη «τρέχουν» στη συμπρωτεύουσα, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στην Αθήνα, αφού φέτος συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε βίντεο που ανέβασε στο instagram με την Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Προσεχώς μαμά!

Μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας, η Ιωάννα Τούνη στα μέσα του καλοκαιριού επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, μέσα από μια ιδιαίτερη ανάρτηση, λίγους μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της.

«Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στενοχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό…», είχε γράψει, μεταξύ άλλων.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η στιγμή που ενημερώθηκαν πως περιμένουν αγόρι:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η πρόταση γάμου στο Μιλάνο

Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, ταξίδεψε στο Μιλάνο, εκεί όπου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην Ιωάννα Τούνη. Ακολούθησε η είδηση για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε το ζευγάρι, λίγο πριν τη γέννηση του γιου του!

Φωτογραφίες από το ταξίδι στο Μιλάνο:

Ιωάννα Τούνη – Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της:

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» είχε εξομολογηθεί στο Happy Day η Ιωάννα Τούνη.

Φωτογραφίες: Instagram/NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164