Ιωάννα Τούνη: «Τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής μου θέλω να τις περνάω μαζί σας» – Το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Η Ιώαννα Τούνη ταξίδεψε στη Χαλκιδική, εκεί όπου συνηθίζει τα γιορτάζει τα τελευταία χρόνια τα γενέθλιά της, δίπλα σε καλούς της φίλους.

Η γνωστή influecner, μετά το ξέφρενο μεγάλο πάρτι, γιόρτασε σε γνωστό beach bar, εκεί όπου απόλαυσε τις βουτιές της, μαζί με την παρέα της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την αγάπη της στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στο διαδικτυακό της κοινό που την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από τις αναρτήσεις της. 

«Eγώ να πω σε αυτό το σημείο ότι τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής μου θέλω να τις περνάω μαζί σας;;; Σας αγαπώ κολλητούλες μου (και εσάς και τα αγόρια σας) Τόσα και άλλα τόσα χρόνια μακάρι να είμαστε υγιείς, μαζί και αγαπημένες…

Συμπεθέρες μου πέρα από την πλάκα, αν σε αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε 2-3 ανθρώπους να αγαπάμε και να μας αγαπούν, δεν έχουμε καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Όλα είναι πολύ πιο ωραία όταν τα μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου… και εγώ νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόσο καλές φίλες και έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164