Ιωάννα Τούνη: Το δώρο που δέχτηκε από τις φίλες της και έκανε τους followers της να αντιδράσουν – «Το χειρότερο, τελικά δε σε αγαπάνε»

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, ωστόσο εκείνη μόλις χθες 3/9 αποφάσισε να κάνει Unboxing τα δώρα των φίλων αλλά και του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, της αγόρασαν τσάντες, μιας και όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok πρόκειται για ένα αξεσουάρ που λατρεύει.

Το δώρο όμως που φαίνεται να ξεχώρισε είναι η δωροεπιταγή που έλαβε από τις τρεις κολλητές της.

Στο βίντεο που ανέβασε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Tik Tok , αφού έδειξε τις τσάντες άφησε το καλύτερο – για την ίδια – για το τέλος.

«Οι κολλητές μου, μου έγραψαν “δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη ρωσικά χείλη” και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για να βάλω υαλουρονικό. Τις αγαπώ, είναι τρελές» ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Ωστόσο πολλοί από τους ακόλουθούς της αντέδρασαν γράφοντάς της ότι δε χρειάζεται να πειράξει τα χείλη της και πως οι φίλες της μάλλον δεν την αγαπάνε και τόσο για να της κάνουν ένα τέτοιο δώρο.

 

@j.touni Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου? #fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece ♬ original sound – Ioanna Touni

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164