Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα που δέχτηκε για τη διατροφή της και η απάντησή της – «Δεν είμαι υπέρ του να στερείσαι ή να πεινάς»

Η Ιωάννα Τούνη έχει βάλει σκοπό να φτιάξει ξανά το άκρως καλλίγραμμο κορμί που διατηρούσε πριν την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας πηγαίνει καθημερινά γυμναστήριο και προσπαθεί όσο μπορεί να προσέχει τη διατροφή της.

Όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη θέλει να προσπαθήσει να τρώει περισσότερο υγιεινά. Βέβαια το βράδυ της ίδιας ημέρας απόλαυσε μια σοκολάτα, με συνέπεια μια διαδικτυακή φίλη της να της υπενθυμίσει ότι… άλλα έλεγε το πρωί σχετικά με τη διατροφή της.

«Συμπεθέρες μου έχετε δίκιο με τα μηνύματα που μου στέλνετε! Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να προσέχω το σώμα μου και την εμφάνισή μου αλλά όταν νιώθω ότι ο οργανισμός μου έχει ανάγκη μία συγκεκριμένη τροφή σοκολάτα π.χ. για λίγη ενέργεια ή οτιδήποτε… προέχει να μη στερηθώ αυτό που έχω τόσο όρεξη!

Πάντως ήταν σοκολάτα με στέβια. Αν οι γουρουνιές είναι με μέτρο και ανά διαστήματα και κάνετε και κάποια άσκηση παράλληλα νομίζω σώζεται. Γενικά δεν είμαι υπέρ του να κάνεις super αυστηρή διατροφή και να στερείσαι διαρκώς… ή ακόμα χειρότερα να πεινάς! Θέλει ισορροπία» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164