Ιωάννα Τούνη: Χαμός στα social media για τα φιλιά στο στόμα με τον γιο της – «Εγκληματικό, άσε τα ψυχοάρρωστα»

Αντιδράσεις προκλήθηκαν για ακόμη μια φορά κάτω από ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο instagram.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της influencer με τον γιο της, Πάρη και η λεζάντα στην οποία η Ιωάννα Τούνη μοιραζόταν τα συναισθήματά της για τα φιλιά που της δίνει το παιδί της στο στόμα.

«Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της P.S: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα…καταλαβαίνετε πως λιώνω» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη. Κι ενώ πολλές ήταν οι μαμάδες που σχολίασαν ότι την καταλαβαίνουν γιατί κι εκείνες νιώθουν ακριβώς το ίδιο με τα δικά τους παιδιά, δεν έλειψαν και τα κακεντρεχή σχόλια.

Πολλές ήταν εκείνες που έσπευσαν να “μαλώσουν” την Ιωάννα Τούνη γι’ αυτό καθώς – όπως λένε – πρόκειται για πράξη παραβίασης των προσωπικών ορίων του παιδιού, αλλά και ότι μπορεί να του μεταδώσει πολλά μικρόβια μέσω αυτών των φιλιών. Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια αυτά.

Να θυμίσουμε πως η influencer έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023 και εκ τότε ο γιος της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της, αφού φροντίζει να τον έχει πάντα και παντού μαζί της και να μη χάνει στιγμή από την καθημερινότητά και εξέλιξή του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164