Ιωάννα Τούνη: Χαρίζει τα ρούχα και τα παπούτσια της πιστεύοντας στην ενεργειακή θεωρία

Η Ιώαννα Τούνη ξεκινά τη νέα σεζόν ακολουθώντας την… ενεργειακή θεωρία, όπως ανέφερε μέσα από το νέο της βίντεο στο Tik Tok.

Η γνωστή influencer επιστρέφοντας από τις διακοπές της συγκέντρωσε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από την ντουλάπα της τα οποία δεν χρειάζεται πλέον, δίνοντας σε φίλες και συνεργάτιδές της. 

«Εννοείται πως τα χαρίζω. Τι ερώτηση είναι αυτή; Στις κολλητές μου εννοείται, πολλές φορές σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη, σε φίλες και γνωστές μου, στην οικογένεια και στα κορίτσια από την εταιρεία μου. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα», αναφέρει στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη. 

 «Η “ενεργειακή θεωρία” πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί κάποιος άλλος», ανέφερε στη λεζάντα κάτω από τη νέα της ανάρτηση στο Tik Tok. 

 

@j.touni Η «ενεργειακή θεωρία» πάντως λέει οτι όσο δίνεις, τόσο παίρνεις… Αλλά ακόμη και να μην τα πιστεύεις αυτά… κρίμα να κάθονται τα πράγματα στην ντουλάπα ενώ μπορεί να τα χαρεί καποιος άλλος🫶🏻❤️❤️ #fyp #foryou #bubblegun #viral #tiktokgreece ♬ original sound – Ioanna Touni

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164