Αναβολή για την Πέμπτη 22 Μαΐου πήρε η δίκη της Ιωάννας Τούνη για την υπόθεση του revenge porn.
Η γνωστή influencer το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου βρέθηκε στο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μαζί με τον δικηγόρο της. κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κατά την έξοδό της η Ιωάννα Τούνη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αφού κατά την παρουσία της στην δικαστική αίθουσα η ίδια συνάντησε τον έναν από τους δύο κατηγορουμένους.
«Είναι κάτι τρομερά δυσάρεστο και είναι κάτι που πρέπει να τελειώσει. Κι εύχομαι να τελειώσει αισίως», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τους followers της: «Άπειρα τα μηνύματά σας… και πόσο πολύ ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε και όλη την αγάπη και την στήριξη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δυστυχώς η άλλη πλευρά ζήτησε να μην γίνει η δίκη σήμερα. Οπότε και θα οριστεί νέα ημερομηνία. Υπομονή και η δικαίωση είναι κοντά», έγραψε στην ανάρτησή της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα