Site icon TLIFE

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμωνας Κουρής: Στην Άνδρο περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Την Άνδρο επέλεξαν για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής.

 Το ζευγάρι που μετρά σχεδόν δυο χρόνια σχέσης, έχει επιλέξει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις και με τα κοινά στιγμιότυπα στα social media να είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα.

«Έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας για το αν είναι κακό να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση, για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα. Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, δεν είναι όμως αυτοσκοπός μου.

Με τον Κίμωνα ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στο Κρατικό. Ήμασταν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια» είχε πει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε μια από τις ελάχιστες αναφορές που έχει κάνει στον σύντροφό της, για τη γνωριμία τους αλλά και τη συνεργασία τους.

 Τόσο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου όσο και ο Κίμωνας Κουρής αγαπούν ιδιαιτέρως τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία επιλέγουν να ταξιδεύουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Τον φετινό Αύγουστο το ζευγάρι, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του, επέλεξε να το περάσει στην Άνδρο παρέα με μερικούς καλούς τους φίλους.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

© 2024 tlife.gr