Ιωάννης Αθανασόπουλος: Βραδινή έξοδος για τον “Γιάννο” από τις “Άγριες Μέλισσες”! [pics]

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό ως «Γιάννος» μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 και απέκτησε αμέσως θαυμαστές. Το πέρασμα του από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να ήταν σύντομο αλλά έκανε αίσθηση. Δεν είναι τυχαίο πως όταν οι τηλεθεατές κατάλαβαν πως ο ρόλος του «Γιάννου» τελείωσε, προκλήθηκε παραλήρημα στο twitter.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον ρόλο του, αποκαλύπτοντας πώς ο «Γιάννος» θα… επιστρέφει σε επόμενα επεισόδια. «Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ταλαντούχος Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος βλέπει τις “μετοχές” του να εκτινάσσονται στα ύψη, πρόσφατα πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος είναι πολύ χαμηλών τόνων, βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στο Σύνταγμα, όπου δείπνησε μαζί με καλούς του φίλους, αποδεχόμενος του καλέσμα του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Ντυμένος στα μαύρα και χαμογελαστός, όπως πάντα άλλωστε, έκανε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα. Ένα από αυτά, ήταν και η συνάδελφος του, Κατερίνα Δημητρόγλου, με την οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ξεχωρίζει με το ταλέντο του, αλλά και την εμφάνισή του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164