Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ANNA-X βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου ο Ιωάννης Παπαζήσης.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο θέατρο Άνεσις προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της εν λόγω θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Αναστασία Παντούση με τον Γιώργο Νούση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους χωρίς ωστόσο να κρύβει τον έρωτά του αφού πάντα ο ένας μιλά με πολύ τρυφερά λόγια για τον άλλον.
«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σαρωτικός» είχε εξομολογηθεί ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξή του για το πως ένιωσε όταν την αντίκρυσε πρώτη φορά.
Ο ηθοποιός καμάρωσε τη σύντροφό του επί σκηνής ενώ μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί. Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσαν επίσης οι: Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ιωάννα Παππά, Γωγώ Μπρέμπου και Έλενα Μεγγρέλη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE
Λίγα λόγια για το έργο
Η παράσταση αφορά τη συναρπαστική ζωή της Άννας Σορόκιν, της διαβόητης, δήθεν πλούσιας κληρονόμου, που γοήτευσε και εξαπάτησε την κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης στην πορεία της προς την κορυφή, πείθοντας μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά της αλλά και τον πανάκριβο τρόπο ζωής της.
Η εξωφρενική αυτή ιστορία που σκανδάλισε πριν λίγα χρόνια την Αμερική, απετέλεσε αφορμή για δεκάδες άρθρα, βιογραφίες, ντοκιμαντέρ και μίνι σειρές όπως το Inventing Anna στο Netflix, κάνοντας την Άννα, τελικά, διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το έργο του Charlton, που διακρίνεται για το κοφτερό του πνεύμα, τον καταιγιστικό, σύγχρονο διάλογο, το βιτριολικό χιούμορ και τον φρενήρη, παιχνιδιάρικο ρυθμό του, εντυπωσίασε και υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς, και ήταν υποψήφιο για Olivier Award στις κατηγορίες καλύτερου έργου και α γυναικείου ρόλου για την Emma Corrin , παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια παράσταση με ιδιαίτερη χρήση πολυμέσων και τεχνολογίας που θα συζητηθεί.
…όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σκηνοθετικό της σημείωμα η Λίλλυ Μελεμέ: “Με αφορμή την αληθινή ιστορία της Άννας Σορόκιν, ο Joseph Charlton δημιουργεί ένα έργο που διαπραγματεύεται άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με τρυφερότητα το αιώνιο θέμα της ταυτότητας: ποιοι πραγματικά θέλουμε να είμαστε; Πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας να επινοήσει κανείς έναν ψεύτικο, λαμπερό «εαυτό» με τη βοήθεια της τεχνολογίας, κρύβωντας κάτω από ένα «διαδικτυακό χαλί» τις αδυναμίες, τους φόβους και τις ανασφάλειές του; Είναι τελικά επιλογή ή μήπως ασφυκτική επιταγή της εποχής μας στην οποία κυριαρχεί η δύναμη της εικόνας, η δύναμη του «φαίνεσθαι» και λιγότερο του «είναι»;
«Το θέμα με αυτή τη χώρα είναι ότι μοιάζει με παιδική χαρά. Αν πεις ψέματα στην Αμερική και πετύχεις, τότε δεν θεωρείσαι εγκληματίας, αλλά σπουδαίος επιχειρηματίας. Όμως στη χώρα που γεννήθηκα…..(….) Έχουμε σίδηρο, έχουμε μέταλλο, έχουμε άνθρακα… Και ξέρεις, ο άνθρακας δεν θέλει καθόλου να είναι άνθρακας. Θέλει πάντα να είναι διαμάντι»
Το τίμημα βεβαίως είναι μεγάλο και η τελική σύγκρουση με την πραγματικότητα είναι μετωπική. Η γρήγορη εκτόξευση στην κορυφή συνοδεύεται από κατακόρυφη πτώση και το πανέμορφο όνειρο διαλύεται σαν εύθραυστη χιονονιφάδα”
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ