Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο. Το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία στο GNTM αλλά και την αναμενόμενη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήταν αναμενόμενη (η σύγκριση με την Καγιά και την Παπαγεωργίου). Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές. Απλά, επειδή είμαι πιο μαζεμένη και σοβαρή, αν δεν έχω να πω κάτι δεν θα μιλήσω. Αν και μέσα από το modelling και τα ταξίδια το έχω εξελίξει. Μικρότερη, δεν μου έβγαζες κουβέντα. Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ, ούτε για την Ηλιάνα» τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα εξέφρασε επίσης, το παράπονό της ότι είχε βγει η «κακιά» της κριτικής επιτροπής: «Νομίζω πως ήμουν δίκαιη και ξεκάθαρα καλή. Αυτό συνέβαινε, γιατί εξακολουθούσα να είμαι μοντέλο, οπότε έβλεπα τα παιδιά από την ίδια γωνία», εξήγησε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164