Site icon TLIFE

Ηθοποιός του ΑΝΤ1 παντρεύεται ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο

Η ηθοποιός και κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ, Ιζαμπέλα Φούλοπ έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Γιώργου Δερβίση.

Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι αποφάσισε μετά από τρία χρόνια σχέσης να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης μέσα στο 2022, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τον έρωτά του.

Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1 συζεί με τον πολίστα στα νότια προάστια. Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο για τα καλά και τα άσχημα. Η Ιζαμπέλα Φούλοπ στέκεται σαν βράχος όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Σερβίση και όλο αυτό το διάστημα έζησε την προσπάθειά του μέσα από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του στην Ιαπωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του και αν επισκεφθεί κάποιος τους λογαριασμούς τους στα social media, θα διαπιστώσει πως δεν κρύβουν τον έρωτά τους στις φωτογραφίες.

© 2024 tlife.gr