Justin Bieber: Μοντέλο αποκαλύπτει, πως έκανε μαζί του… σεξουαλικό “τρίο”!

Ένα μοντέλο δήλωσε δημόσια πως πέρασε μια βραδιά γεμάτη πάθος για… τρεις μαζί με τον Justin Bieber και μια ακόμη κοπέλα!

Ο λόγος για την Laura Carter, την 30χρονη βρετανίδα μοντέλο που έδωσε στην Sun όλες τις λεπτομέρειες: από το πώς την προσέγγισε η ασφάλεια του Justin Bieber μέχρι το πώς κατέληξε στο κρεβάτι του νεαρού star γυμνή μαζί με μια ακόμη κοπέλα.

Όπως δηλώνει το μοντέλο αρχικά βρισκόταν το Tape Ball club με τους φίλους της όταν την πλησίασαν άνθρωποι από την ασφάλεια του Justin Bieber και την ρώτησαν αν ήθελε να έρθει σε ένα τραπέζι στο οποίο κάθονταν 20 κορίτσια.

Γύρω στις 2.30 ο ίδιος ο Justin Bieber της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο prive πάρτυ που είχε στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε κι εκείνη είπε το ναι.

Στο πάρτυ, όπως δηλώνει, κανείς δεν μπορούσε να τραβήξει φωτογραφία αφού όλοι άφηναν τα κινητά τους σε ένα καλάθι στην είσοδο. Το πάρτυ στο Rosewood Hotel άρχισε να ανάβει όταν ο τραγουδιστής ξεκίνησε να δείχνει τις χορευτικές του φιγούρες.

Μετά από λίγο ο Justin Bieber έφυγε μαζί με μια από τις κοπέλες του πάρτυ και ξαναεμφανίστηκε περίπου 20 λεπτά μετά φορώντας το μποξεράκι του. “Με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα τεράστιο δωμάτιο όπου ήταν ξαπλωμένη η άλλη κοπέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της”, είπε το 30χρονο μοντέλο στην Sun ενώ η βραδιά τους τελειώσε στις 6.30 το πρωί.

Η Laura δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ο Justin έδινε σημασία σε εκείνη και μόνο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164