Site icon TLIFE

Καίτη Φίνου: Έφτιαξε ξανά τα δόντια της και μας δείχνει το αποτέλεσμα – Είχαν σαπίσει μετά τον κορονοϊό

Η Καίτη Φίνου είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες ότι εξαιτίας του Covid-19 που πέρασε, είχε ως συνέπεια να της σαπίσουν τα δόντια. 

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Φίνου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πήγε στον οδοντίατρο και έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα δόντια της. Η ηθοποιός μπορεί πλέον να χαμογελά ξανά!

«Ευχαριστώ την Κέλλυ Γεράκη την υπέροχη συνεργάτιδα του Παναγιώτη Δέδε… ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου μεγάλο διάστημα για να φτάσουμε σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα (χαμόγελο). Σας αγαπώ» έγραψε η Καίτη Φίνου στην ανάρτησή της.

«Νομίζω ότι καιρός να πω και αυτό που μου συμβαίνει, που δε βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος.

Τέλος πάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δε φαινόντουσαν. Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, μάλλον θα το έχω ξεπεράσει. Δε φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες.

© 2024 tlife.gr