Η Καίτη Γαρμπή το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής καταφέρνοντας να χτίσει μια ξεχωριστή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή τραγουδίστρια συχνά επιλέγει να μοιράζεται μαζί τους πέραν από τα νέα που αφορούν τη δουλειά της και στιγμές της καθημερινότητάς της. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που χωρίς κανένα δισταγμό και ανασφάλεια δημοσιεύει φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Το ίδιο έκανε και σήμερα μόνο που στη λεζάντα αποφάσισε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της για τον λόγο που ο γιος της Δημήτρης της κάνει συνεχώς παρατηρήσεις.
“Ο γιος μου μου τη λέει επειδή ανεβάζω ως επί το πλείστον σέλφι!
Μα σήμερα δεν έβγαλα σέλφι @dimitris.sxoinas το κλουβάκι με το πουλάκι έβγαλα!!!” έγραψε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ