Kαίτη Γαρμπή: Η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε με τον γιο της Δημήτρη! [Pics,vid]

Χθες βράδυ στο Κατράκειο ήταν η βραδιά της Καίτης Γαρμπή! Ήταν η μεγάλη στιγμή της αγαπημένης τραγουδίστριας που εδώ και 30 χρόνια χαρίζει επιτυχίες στους θαυμαστές της αλλά και γενικά στην ελληνική δισκογραφία. Η Καίτη χθες γιόρτασε τα 30 χρόνια της στην δισκογραφία με μια μεγάλη γιορτή που ήταν όλοι εκεί! Οι φίλοι της, οι αγαπημένοι της συνάδελφοι, χιλιάδες κόσμου και φυσικά οι άνδρες της ζωής της. Ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς κα ο γιος τους Δημήτρης!

Η Καίτη έχει μιλήσει παλαιότερα για την προσπάθεια που έκανε μαζί με τον Διονύση για να αποκτήσουν το Δημήτρη τους. Η τραγουδίστρια απέκτησε τον γιο της μετά από εξωσωματική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζε. Αλλά όπως έχει πει και η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE: “δεν θα μπορούσα να κρύψω την εξωσωματική, γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για το γιο μου και πιστεύω πως βοήθησα πολλές γυναίκες που αντιμετώπιζαν τον ίδιο φόβο. Στο τέλος, το μόνο που μετράει είναι να έρθει στην αγκαλιά σου το παιδί σου, όχι ο τρόπος που θα γίνει αυτό”.

Ο Δημήτρης Σχοινάς κάθησε στο πιάνο και η μαμά του Καίτη τραγούδησε σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, με τους χιλιάδες κόσμου να τους αποθεώνει!

Δες φωτογραφίες και βίντεο

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164