Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν τέλος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη τις βουτιές της.
Το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε στην πισίνα όπου επέλεξε να κολυμπήσει, προκειμένου να δροσιστεί και να χαλαρώσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, πόζαρε κοιτώντας κατάματα τον φακό και για μία φορά ακόμα απέδειξε πώς διαθέτει φυσική ομορφιά.
“Μαγική ώρα…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της να πέφτουν… βροχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ