Ένα ξεχωριστό μήνυμα επί σκηνής θέλησε να στείλει η Καίτη Γαρμπή σε όλες τις γυναίκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, το βράδυ του Σαββάτου 8/3 ανέβηκε στη σκηνή, και όπως κάθε φορά, ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με τις επιτυχίες της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε ένα διάλειμμα, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πει κάποια πράγματα για τη γιορτή της γυναίκας και αρχικά είπε: «Δεν μένουμε μόνο στα λουλούδια, τα ρομαντικά δωράκια και τις ευχές. Είναι πραγματικά μεγάλη μέρα, δεν ξεχνάει καμία μας, είναι ημέρα μνήμης, ημέρα αναγνώρισης όλων αυτών που έχουν κάνει οι προηγούμενες για να είμαστε τώρα εμείς εδώ».
«Συνεχίζουμε οι γυναίκες και παλεύουμε με την ισότητα. Το έχουμε κερδίσει αλλά έχουμε δρόμο πολύ. Το τραγούδι επιτέλους είναι ένας ύμνος για εμάς και λέει για τις γυναίκες που πρέπει να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, να έχουν αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση. Όλες μας το αξίζουμε αυτό», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα