Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Στο νοσοκομείο η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης»

Στο νοσοκομείο Σερρών χρειάστηκε να μεταφερθεί η Καλλιόπη Ευαγγελίδου τις προηγούμενες ημέρες.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Νίκου Φώσκουλου, «Λάμψη» αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας παράλληλα σχετική φωτογραφία.

«Και κάπως έτσι είπαμε καλή εβδομάδα από το υπέροχο νοσοκομείο Σερρών ανάμεσα σε καλούς φίλους. Όλοι μια μέρα θα χρειαστούμε το δημόσιο σύστημα υγείας για εμάς ή τους αγαπημένους μας και πρέπει να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε ως ύψιστο δημόσιο αγαθό. Οι ιστορίες που άκουσα ανάμεσα σε εξετάσεις και υπέρηχους έλεγαν για γιατρούς που εφημερεύουν στην Δράμα και μια μέρα μετά εφημερεύουν στις Σέρρες.

Άνθρωποι που εργάζονται στα όρια των αντοχών τους και πέρα από αυτά. Είναι ντροπή για το κράτος. Είμαι ευγνώμων σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους για πολλοστή φορά. Η υγεία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα. Έχει μόνο αγωνία για ζωή και αγάπη για τους ανθρώπους. Στο τέλος της μέρας, είμαι καλά και αυτό από καρδιάς επιθυμώ και δι υμάς» έγραψε η Καλιόππη Ευαγγελίδου στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164