Site icon TLIFE

Καλομοίρα: Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και πήγε στο Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου – Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε η Καλομοίρα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αμερική αποφάσισε να πάει στο Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, (Burning Man). Το Burning Man είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση μεγάλης κλίμακας στην έρημο που επικεντρώνεται στην «κοινότητα, την τέχνη, την αυτοέκφραση και την αυτοδυναμία» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Την αποκάλυψη έκανε η Καλομοίρα το απόγευμα της Κυριακής 8/9 δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στην έρημο με τον σύζυγό της.

«Λοιπόν, αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Μόλις γύρισα από το Burning Man με τον άντρα μου—ένα μέρος από τη λίστα επιθυμιών μου που έπρεπε να επισκεφτώ. Η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η καλοσύνη όλων ήταν πραγματικά απίστευτες, και η τέχνη ήταν καταπληκτική», έγραψε η Καλομοίρα στην ανάρτησή της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Burning Man πηγαίνουν χωρίς χρήματα, δεν υπάρχει κανενός είδους χρηματική συναλλαγή, καμία αγοραπωλησία και όλα είναι δώρο. Ο κόσμος φέρνει μαζί του όσα χρειάζεται για να επιβιώσει μια εβδομάδα στην έρημο – τροφή, νερό, ρούχα κλπ – και οτιδήποτε επιθυμεί να χαρίσει, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Τα δώρα μπορούν να είναι από ένα γεύμα μέχρι ένα μασάζ, από ένα χειροποίητο κόσμημα μέχρι ένα μπουφάν.

 

 

© 2024 tlife.gr