Καλομοίρα: Η 8χρονη κόρη της έγινε παρανυφάκι σε γάμο στη Λακωνία – Φωτογραφίες

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης, εδώ και έναν μήνα περίπου βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί με τα τρία παιδιά τους και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης ταξίδεψαν στην Πελοπόννησο για να βρεθούν στο γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού. 

Η συγγενής της Καλομοίρας, Δήμητρα Σαράντη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Θανάση σε έναν παραδοσιακό γάμο στη Λακωνία που τα είχε όλα. Την παράσταση στον γάμο έκλεψε η κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη, καθώς ήταν και ένα από τα παρανυφάκια. 

Η μικρή Αναστασία έγινε παρανυφάκι στον γάμο, φορώντας ένα παραμυθένιο λευκό φόρεμα με μια λαδί ζώνη στη μέση της. Ο Γιώργος Μπούσαλης δημοσίευσε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τη μικρή να χαμογελά στον φακό, μέσα στο λευκό φόρεμά της.

Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι, όπου η Καλομοίρα ερμήνευσε και το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι. Η Καλομοίρα τραγούδησε το «Γιατί έχω εσένα» του Γιάννη Πλούταρχου, με τον γαμπρό και τη νύφη να χορεύουν αγκαλιά.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164