Καλομοίρα: «Η ιστορία αυτή με πλήγωσε πολύ, πονάει όταν σε σχολιάζει η οικογένειά σου»

Η Καλομοίρα έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από το κανάλι της στο Youtube σχετικά με εκείνους που προσπάθησαν να την «καταστρέψουν» κριτικάροντας τις επιλογές της σχετικά με την μητρότητα.

«Πόνεσα πολύ αλλά μετά από αυτόν τον πόνο κατάλαβα ότι δεν πρέπει να με νοιάζει η γνώμη του άλλου. Η ιστορία αυτή με πλήγωσε. Όταν παντρεύτηκα και έκανα τα παιδιά μου είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι, ήταν δική μου απόφαση γιατί εγώ μεγάλωσα με γονείς που δεν ήταν σπίτι, δούλευαν συνέχεια και είναι πολύ τίμιο αυτό που λέω. Εγώ και η αδερφή μου ήμασταν μόνες μας. Τραγουδούσα από μικρή, είχα θέατρο, έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν ερχόντουσαν οι γονείς μου γιατί δεν μπορούσαν. Ερχόταν μόνο η αδερφή μου αλλά λατρεύω τους γονείς μου», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: «Για αυτό ήθελα να καθίσω σπίτι γιατί είχα αυτήν την ευκαιρία. Έτσι λοιπόν είχα ακούσει από κάποιες θείες μου να λένε “μα τι κάνεις σπίτι; Άφησες την καριέρα σου”. Πίστευαν ότι δεν δούλευα. Πάντα έκανα πράγματα όσο μπορούσα και με πείραξε αυτό που έλεγαν, σαν να με έλεγαν τεμπέλα. Είχα τρέξιμο με τα παιδιά. 11 χρόνια μετά έχω βγάλει καινούρια τραγούδια, συνεχίζω την καριέρα μου, έχω πράγματα. Πριν από μήνες είχα μια δουλειά που έπρεπε να λείψω 4 εβδομάδες από το σπίτι και τα παιδιά μου».

«Δεν το είχα ξανακάνει γιατί συνήθως λείπω για λίγο. Η οικογένειά μου συμφώνησε να λείπω και ήμουν ενθουσιασμένη μετά. Λόγω καιρού δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε και αντί για 4 εβδομάδες, έγιναν 6. Και άκουσα από αυτές τις θείες να λένε στον Γιώργο και στην πεθερά μου “μα καλά η Καλομοίρα παράτησε τα παιδιά και την οικογένειά της για την καριέρα;”. Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο γιατί ήμουν τόσο εκνευρισμένη, δεν ξέρουν τι ζωή μου. Ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά μου, τους μίλησα και με κοιτούσαν περίεργα.

Ξέρεις τι κατάλαβα; Δεν θα άλλαξεις τον κόσμο αλλά μπορείς να δουλέψεις τον εαυτό σου. Όταν αλλάζεις τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο. Δεν ξέρουν τη ζωή μου, με βλέπουν αλλά δεν με ξέρουν. Κάνε αυτό που θέλεις, πάντα θα πει κάποιος κάτι. Πονάει όταν σε σχολιάζει η οικογένειά σου. Δεν θέλω να έχω μίσος ενώ τους μισούσα για λίγο καιρό γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλους τους έχω αγκαλιάσει, χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί δυνάμωσα. Δέθηκα με τον άνδρα μου και με τα παιδιά μου, τα λέμε όλα. Σε αυτές λέω ευχαριστώ», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164