Καλομοίρα – Μαριέττα Χρουσαλά: Με τις οικογένειές τους σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνούν η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά στην Μύκονο! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η πρώην παρουσιάστρια επέλεξαν ένα από τα αγαπημένα τους νησιά για να κάνουν μαζί οικογενειακές διακοπές.

Η Καλομοίρα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ, ήρθαν και φέτος στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Από την άλλη η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, επιλέγουν κάθε χρόνο την Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαριέττα Χρουσαλά και την Καλομοίρα μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Οι δυο εντυπωσιακές Ελληνίδες χαλάρωσαν στην παραλία, με την προσοχή τους να είναι φυσικά συγκεντρωμένη στα παιδιά τους.

Να σου θυμίσουμε πως η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά εκτός από στενές φίλες είναι και κουμπάρες!

Η πρώην Σταρ Ελλάς βάφτισε πριν μερικά χρόνια μαζί με την Δημήτρη Γιαννέτο την μικρή κόρη της τραγουδίστριας, την Αναστασία. Οι δυο γυναίκες συνδέονται με σχέση πολλών ετών την οποία και επισφράγισαν με μια κουμπαριά.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος/NDP

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164