Site icon TLIFE

Καλομοίρα: Ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγό της σε κάστρο στη Λακωνία! [pics,video]

Ρομαντικό δείπνο για δυο! Αυτό απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης σε κάστρο της Λακωνίας. Το αγαπημένο ζευγάρι που περνά τις οικογενειακές διακοπές του στην Ελλάδα, βρέθηκε στην Μονεμβασία και έζησε ένα ρομαντικό ραντεβού μακριά από όλους και από όλα.

Χωρίς τα τρία αγγελούδια τους, η Καλομοίρα και ο καλός της βρέθηκαν σε μια ονειρική, μαγική κρυψώνα στη νοτιότερη περιοχή της Ευρώπης, ανάμεσα σε ειδυλλιακούς αμπελώνες, ελαιώνες και εσπεριδοειδή, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το γαλάζιο πέλαγος του Αιγαίου. Ο λόγος για το όμορφο αρχοντικό που επισκέφτηκαν στη Λακωνία, όπου τους ετοίμασαν ένα λουκούλλειο δείπνο με τοπικά προϊόντα, αλλά και μια εντυπωσιακή ξενάγηση.

Καλομοίρα: Ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγό της σε κάστρο στη Λακωνία!

«Ένα μαγικό βράδυ σε ένα μαγικό κάστρο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, το λαχταριστό φαγητό, το κρασί και την όμορφη ξενάγηση», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Καλομοίρα και ανέβασε φωτογραφίες και video από την όμορφη βραδιά.

Το ζευγάρι, μάλιστα, που τον Σεπτέμβρη θα γιορτάσει 9 χρόνια γάμου δεν σταματά να οργανώνει ρομαντικά ραντεβουδάκια και μικρές εξορμήσεις, κρατώντας πάντα ζωντανό τον έρωτά του!

© 2024 tlife.gr