Καλομοίρα: Τα πρώτα δώρα του Πάσχα για τα παιδιά της! [pics]

Το πρώτο Πάσχα με την μπέμπα τους θα γιορτάσουν φέτος στην Ελλάδα η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στην Αθήνα, για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Καλομοίρας στο Rising Star και ανυπομονεί να περάσει τις πρώτες πασχαλινές γιορτές με την μικρή Αναστασία – Καλομοίρα, αλλά και τα δίδυμα Δημήτρη και Νίκο.

Η μπέμπα του ζευγαριού γεννήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και αναμένεται να βαφτιστεί στην Ελλάδα λίγο μετά τα πρώτα της γενέθλια με νονούς την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Τα τρία παιδιά του ζευγαριού άλλωστε, βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα μαζί με τους γονείς, αλλά και την γιαγιά τους που έχει αναλάβει να βοηθά την Καλομοίρα σε όλα.

Λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Rising Star, μάλιστα, και πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Καλομοίρας στον Ant1, η νεαρή τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την οικογένεια και πήρε τα πρώτα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά: κούκλες για την κόρη της, αλλά και τις στολές των Star Wars για τα δυο αγόρια της…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164