Αποκάλυψη TLIFE

«Καταστραφείτε!» – Τα πιεστικά μηνύματα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

Η παρουσία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και μια κοινή συνομιλία στην εφαρμογή viber ήταν ο καταλύτης για τις ραγδαίες εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΑΣΩΝ ΤΣΟΛΗΣ

Πρόσωπο – κλειδί ο Γιώργος Κριεμάδης, ο άνθρωπος που για χρόνια είναι στη σκιά του Απόστολου Λύτρα, στενός συνεργάτης τόσο του 52χρονου δικηγόρου, όσο και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Είναι αυτός που δημιούργησε την κοινή συνομιλία με τον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και στα μηνύματά του ξεσπά και ζητάει χρήματα.

«Δε με νοιάζει να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας, έφτιαξα αυτή τη συνομιλία για να τα δείτε και οι δύο. Αποφασίσατε να χτίσετε κάτι. Δεν με νοιάζει ποιος προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα, αλλά έχετε κάνει μια αυτοκρατορία, που συνεπάγεται ευθύνες. Οι ευθύνες αυτές ξεπερνάνε ακόμη και τις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές. Αυτό ήταν κοινή σας απόφαση. Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Με όλα αυτά δεν έχει μπει στο γραφείο δεκάρα τσακιστή» γράφει ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα σε μήνυμα.

Τα μηνύματα του συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα συνεχίζονται στο ίδιο ύφος….

«Ξεκατινιαστείτε! Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε! Θέλετε να πτωχεύσετε, πτωχεύστε. Υπάρχουν εδώ όμως άτομα που δουλεύουν και για τους δυο σας (ναι, η κυρία Σοφία περισσότερο για τον Αποστόλη) που είναι επιστήμονες, που έχουν έξοδα, που δουλεύουν υπερωρίες, που βάζουν πλάτη, λεφτά από την τσέπη τους» είναι ακόμα ένα μήνυμα του συνεργάτη του ποινικολόγου.

«Σφίχτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και δικαστική σας ζωή ό,τι θέλετε, όμως σεβαστείτε τα άτομα που για μήνες ή και χρόνια δουλεύουν για εσάς» λέει σε επόμενο μήνυμα.

Λίγη ώρα αργότερα στην κοινή συνομιλία στέλνει μήνυμα ο Απόστολος Λύτρας, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της συζύγου του…

Απόστολος Λύτρας: Γιώργο, προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη Σοφία να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και για το γραφείο και δεν απαντάει.

Συνεργάτης Απόστολου Λύτρα: Κύριε Αποστόλη, αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά.

Απόστολος Λύτρας: Και για την Ν. που φεύγει αύριο και δεν έχω.

Ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα επικοινωνεί παράλληλα και με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου δείχνοντάς της ότι βρίσκεται στο πλευρό της.

Συνεργάτης Λύτρα: Είστε καλύτερα;

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Στείλε την κατάθεσή μου και τις λοιπές καταθέσεις και την απολογία.

Συνεργάτης Λύτρα: Σημερινές καταθέσεις και απολογία δεν πήραμε, αύριο. Να ξέρετε όμως, ότι ο Αποστόλης είπε μόνο καλά πράγματα για εσάς. 

Τα μηνύματά του προς τη Σοφία Πολυζωγοπούλου συνεχίζονται…

Συνεργάτης Λύτρα: Δεν θέλω να ενοχλήσω. Πώς είστε; Ήθελα να δω αν χρειάζεστε κάτι. 

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Προσπαθώ, μάζεψέ τον που μιλάει με Κούγια και λένε π…

Συνεργάτης Λύτρα: Αυτός νομίζει ότι μιλάτε εσείς. Έχουν πέσει όλοι πάνω να εκμεταλλευτούν τη φάση. Σε μερικές ημέρες θα ασχολούνται με άλλα. Εσείς κοιτάξτε τον εαυτό σας και να είστε σύντομα κοντά μας. 

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Πάμε καλά; Εγώ να μιλάω; Εγώ τους έβρισα που είναι έξω από το σπίτι. 

Συνεργάτης Λύτρα : Θα σας πω τη γνώμη μου. Αυτό το πράγμα τώρα που βγαίνουν τα παιδιά στη φόρα και γίνεται η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή θέαμα για την κάθε κυρά κατίνα, δεν βοηθάει κανέναν. Η Δ. θα πάει σχολείο, οι μεγάλες έχουν τους κύκλους τους. Μιλάνε για χλιδάτες ζωές, κότερα, εξωχικά, διακοπές. Θα έρθει στο τέλος και η εφορία να σας ψάχνει, που βρήκε ο καθένας σας το κάθε περιουσιακό στοιχείο και θα σας πη…ξουν. Μήπως πρέπει να στείλουμε ένα εξώδικο στα κανάλια να σταματήσουν; Το ξέρετε καλύτερα από όλους ότι τα κανάλια χέστηκαν για το καλό σας. Κανιβαλίζουν πάνω και στους δυο σας για τα νούμερα και για να γεμίσουν τη θεματολογία των εκπομπών τους. Με τον Αποστόλη κάντε ό,τι θέλετε, αλλά αυτό το «άρτος και θεάματα» είναι παρωδία.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Μόνο εγώ δεν φταίω για αυτό, κάντε κάτι να σταματήσει. 

Συνεργάτης Λύτρα: Προφανώς και δεν φταίτε εσείς. Θα το ετοιμάσω και θα σας το στείλω να μου δώσετε το οκ. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164