Κατερίνα Δαλάκα – Νίκος Οικονομόπουλος: Η οργισμένη ανάρτηση της Ματίνας Ζάρα για τη φημολογούμενη σχέση τους

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Οικονομόπουλο να είναι το «νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz».

Ωστόσο, η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor διέψευσε απευθείας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά για τις ψευδείς ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, τη φημολογούμενη σχέση της αθλήτριας με τον τραγουδιστή διέψευσε με ανάρτησή της και η Ματίνα Ζάρα, η οποία κάνει κολλητή παρέα με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Από το πρωί έχω λάβει άπειρα μηνύματα με άρθρα που αναφέρεται το όνομά μου και γράφουνε μία υποτιθέμενη νέα σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζω προσωπικά και είναι φίλοι μου. Το συγκεκριμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ξεκίνησε από δημοσιογράφους που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει η είδηση, αλλά απλά και μόνο να πάρουν κλικς.

Είναι θλιβερό το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να πετύχει αυτόν το σκοπό. Θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να αναστατώνετε τις ζωές των ανθρώπων διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις» έγραψε η Ματίνα Ζάρα στα Instagram Stories της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164