Κατερίνα Διδασκάλου: Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες, μένει σπίτι και απαγγέλλει ποίηση! Βίντεο

Μένουμε όλοι σπίτι. Ανακόπτουμε την πορεία του κορονοϊού και μένουμε ασφαλείς και προστατεύουμε και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάποιοι μπορούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας να δουλεύουν από το σπίτι. Κάποιοι όμως όπως οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα καθώς η φυσική τους παρουσία είναι απαραίτητη, τόσο στο θέατρο όσο και στη τηλεόραση.

Αυτή την καλλιτεχνική ανησυχία πολλοί από τους καλλιτέχνες τη διοχευτεύουν μέσα από τα social media, όπως η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου που την αγαπάμε χρόνια αλλά φέτος την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω λόγω του ρόλου της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες!

Η ηθοποιός που έπαιζε στο θέατρο Coronet στην παράσταση “Η πόρνη από πάνω” αλλά και στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά στην παράσταση “7 αναζητήσεις” διαβάζει στο Instagram ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη και της Μαρίας Πολυδούρη και μας συγκινεί

“Διαβάζοντας χθες Κώστα Καρυωτάκη δεν γινόταν να μη σκεφτώ τη Μαρία Πολυδούρη , μια ποιήτρια που έφυγε κι αυτή νωρίς , και ηθελημένα, 29 Απριλίου 1930 δύο χρόνια μετά τον αγαπημένο της Καρυωτάκη. Ήταν 28 ετών. Πριν κάποια χρόνια την είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά ατην τηλεόραση η αγαπημένη μου @marika.kitsou.official .

Κάνε κλικ για να ακούσεις την απαγγελία της

View this post on Instagram

Διαβάζοντας χθες Κώστα Καρυωτάκη δεν γινόταν να μη σκεφτώ τη Μαρία Πολυδούρη , μια ποιήτρια που έφυγε κι αυτή νωρίς , και ηθελημένα, 29 Απριλίου 1930 δύο χρόνια μετά τον αγαπημένο της Καρυωτάκη. Ήταν 28 ετών. Πριν κάποια χρόνια την είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά ατην τηλεόραση η αγαπημένη μου @marika.kitsou.official . __________ #poetry #ποίηση #ποιημα #poemoftheday #instapoetry #poetrylovers #μένουμεσπίτι #menoumespiti #menoume_spiti #katerinadidaskalou #ig_greece #agriesmelisses #visitgreece #thisisathens #αθηνα #ilovegreece #κατεριναδιδασκαλου #athens #covid_19 #κορονοϊός #athensvoice #instalifo #ministryofculturegr

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164